Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Groningen Bereikbaar: fietslampjes voor fietsers langs omleidingsroute Prinsesseweg

Gemaakt op 20 oktober 2017

Groningen Bereikbaar: fietslampjes voor fietsers langs omleidingsroute Prinsesseweg

Screenshot 9

Groningen Bereikbaar gaat komende maandagmorgen fietslampjes uitdelen op de kruising Wilhelminade-Koninginnelaan. Dit in verband met de aanleg van een fietsrotonde. 

Vanaf maandag 23 oktober en tot vrijdag 27 oktober legt de gemeente een fietsrotonde aan op het kruispunt Prinsesseweg-Wilhelminakade. Het punt ligt op een belangrijke verkeersroute voor fietsers. De rotonde moet zorgen voor een veiligere verkeerssituatie en een betere fietsverbinding.

Tijdens de werkzaamheden moeten fietsers een omleidingsroute gebruiken. Groningen Bereikbaar wil de fietsers bedanken voor hun begrip tijdens werkzaamheden en hen attenderen op de veilige omleidingsroutes. Op maandagochtend 23 oktober deelt de organisatie daarom fietslampjes uit. Dit gebeurt op de kruising Wilhelminade-Koninginnelaan.

Subsidie groen dak aanvragen

Gemaakt op 28 augustus 2017

Subsidie groen dak aanvragen

U kunt subsidie krijgen voor de aanleg van een groen dak. Dat is een dak waar planten op groeien. Groene daken gaan langer mee en zijn goed voor de waterafvoer en luchtkwaliteit. U kunt subsidie aanvragen als particulier, bedrijf of instelling. https://gemeente.groningen.nl/subsidie-groen-dak-aanvragen

Er is voor 2017 nog geld beschikbaar. 

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck
© 2016 | All rights reserved | e-mail Oranjebuurt