Information about of different web hosting plans. Users submitted reviews for inmotion hosting company.

Instappen maar! Auto delen

Leven in het tijdperk van de deeleconomie - Minder auto's in de Oranjebuurt?

De deeleconomie is in de Oranjebuurt een wezenlijk onderdeel van onze visie. De laatste jaren zijn onze maatschappij en onze economie ingrijpend veranderd. Waardoor een geheel nieuwe manier van consumeren is ontstaan, dit heeft geleid tot een interessant fenomeen: de deeleconomie. In de Oranjebuurt is deze duurzame trend een wezenlijk onderdeel van onze visie. Maar wat is de deeleconomie en hoe gaan we hier mee om?

Stel je een wereld voor waarin we ritten delen met mensen met wie we in contact zijn gekomen via een online platform. Stel je een wereld voor waarin je zonder twijfel je huissleutel overhandigt aan een toerist die jouw stad komt bezoeken. Een wereld waarin je een onbekende genoeg vertrouwd om je spullen met hem of haar te delen. Deze wereld bestaat. En jij bent er onderdeel van. Deze internationale revolutie – in stand gebracht door economische ontwikkelingen, veranderingen in consumentengedrag en interconnectiviteit – stelt ons in staat om onze grenzen te verleggen. Zo kunnen we vrijuit doen wat we het beste kunnen: samenwerken en delen op grote schaal!

Instappen maar! Carpoolen in goed gezelschap


Stel je een wereld voor waarin we ritten delen met mensen met wie we in contact zijn gekomen via een online platform. Deze wereld bestaat. En jij bent er onderdeel van.

Lees meer op blablacar

 

MyWheels maakt autodelen makkelijk


Een simpel idee

Autorijden? Dat moet anders kunnen, dacht Henry Mentink uit Grootebroek en hij begon zijn auto met de buren te delen. Dit slimme en duurzame idee vond meteen navolging. En in tien jaar tijd groeide Mentinks particuliere initiatief uit tot een van de grootste en voordeligste autodeelplatforms van Nederland: MyWheels! Anno 2016 verbinden we ruim 30.000 huurders en verhuurders van deelauto’s met elkaar.

Onze idealen

Wie via MyWheels een deelauto huurt, betaalt daarvoor een eerlijke prijs. Onze voordelige tarieven zijn het directe gevolg van onze idealen. MyWheels streeft namelijk niet naar winstmaximalisatie maar naar doelen die goed zijn voor mens, milieu en maatschappij. Door autodelen te stimuleren wil MyWheels een bijdrage leveren aan:

– minder CO2-uitstoot
– leefbare buurten
– sociale verbondenheid

Schoner en goedkoper

Hoe meer mensen een auto delen, des te minder auto’s er op de weg rijden of in de wijken staan. Met minder auto’s slaan we dus twee vliegen in één klap: minder CO2-uitstoot én leefbaardere buurten. Bovendien is autodelen financieel aantrekkelijk. Wie per jaar minder dan 10.000 kilometer rijdt, is met het huren van een deelauto veel goedkoper uit dan met een eigen auto. En wie zijn eigen auto via MyWheels verhuurt, verdient gemakkelijk een deel van de onkosten terug. Daarnaast leer je via MyWheels ook nog eens je buren beter kennen! En dat is een prettige bijkomstigheid.

We doen het samen

MyWheels gelooft in de kracht van community’s. Sterker, wij zijn onze leden. Samen met hen en een groep enthousiaste beheerders en coördinatoren in het land streven we onze idealen na. Buurtbeheerders van Bunnik tot Ede en van Amsterdam tot Vught zijn de ogen en oren van ons bedrijf. Zij weten waar onze leden behoefte aan hebben. En zij zijn onze belangrijkste ambassadeurs.

Op naar de 180.000

Iedereen begrijpt dat delen de toekomst heeft en er zijn veel commerciële aanbieders die hiervan een graantje willen meepikken. MyWheels wil trouw blijven aan zijn idealen en not-for-profitdoelstellingen. Als zelfstandig en onafhankelijk deelplatform willen we in 2018 gewoon 180.000 autohuurders- en verhuurders met elkaar verbonden hebben. Als dat lukt, dan besparen we samen minimaal 57.600.000 kilo CO2-uitstoot per jaar!

Auto in de Oranjebuurt? Klik hier of hier. Heb je zelf een auto via MyWheels in de verhuur? Geef het bij ons aan

Joomla 2.5 Templates designed by Textildruck
© 2016 | All rights reserved | e-mail Oranjebuurt