Plantsoenloop op zaterdag 6 november

Zaterdag 6 november wordt de Plantsoenloop weer gehouden. Vanaf de start aan de Oranjesingel lopen sportievelingen afstanden van 1, 2, 4 en 8 kilometer door het Noorderplantsoen. Tijdens de Plantsoenloop zijn er verkeersmaatregelen rondom het Noorderplantsoen. De Nassaulaan, tussen Oranjesingel en Koninginnelaan, en de Oranjesingel, tussen Nassaulaan en Oranjestraat, zijn tussen 08:00 en ongeveer 18:00 uur dicht voor al het verkeer.

De Leliesingel, tussen Kerklaan en de doorsteek tussen Noorderbinnensingel. De Leliesingel, ter hoogte van de Grote Leliestraat, Kruissingel. De Kerklaan, ter hoogte van Leliesingel/Kruissingel zijn dicht voor al het verkeer tussen 10:30 en ongeveer 16:30 uur. Lees meer op de website van de Plantsoenloop

Foto: Plantsoenloop 1969 door persfotobureau D. van der Veen