Werkzaamheden Julianaplein raken ook Oranjebuurt!

Veel Oranjebuurters rijden vanuit de wijk over de de Herman Colleneniusbrug richting Friesestraatweg en vervolgens over het Hoendiep via de ring de stad uit. De stad uit is op dit punt geen probleem. De stad/ de Oranjebuurt in zal tussen 11 februari en 9 mei 2022 niet gaan via de kruising Hoendiep/ Friesestraatweg. U kunt dan beter via de afslag Friesestraatweg of via Paddepoel de Oranjebuurt inrijden. Als groene, veilige buurt waar op termijn enkel 30 km/ uur gereden mag worden stimuleren we natuurlijk de fiets of het OV. Om te voorkomen dat de stad Groningen vastloopt, krijgt iedereen het advies zoveel mogelijk thuis te werken, met het openbaar vervoer te reizen of op de fiets te gaan.

Voor meer informatie over de ombouw van het Julianaplein kunt u terecht op de website https://www.groningenbereikbaar.nl/julianaplein